Půjčky na ruku

06.06.2011 17:44

Dostali jste se do finančních potíží a chybí vám peníze? To se občas může stát každému a proto jsou na trhu různé společnosti, které nabízejí půjčení peněz. Od těchto společností si můžete snadno a rychle půjčit právě tehdy, když vám chybí peníze před výplatou nebo potřebujete půjčit menší obnost peněz.

 

Půjčky od nebankovních společností si můžete zařídit různými způsoby. První způsob je navštívení pobočky. Pokud sebou přinese všechny potřebné dokumenty a doklady totožnosti, je možné, že přímo na pobočce získáte své peníze na ruku. Ne každá nebankovní společnost ovšem tyhle expresni služby nabízí.

Dalším způsobem, jak si o půjčku můžete zažádat je telefonicky a to buď na lince dané nebankovní společnosti anebo pomocí sms zprávy. Třetí možností je potom vyplnění online formulářů z pohodlí vašeho domovat. Poslední dvě možnosti jsou pohodlné, ušetříte díky nim spoustu času a nebudete muset nikam chodit.

Schválení nebankovních půjček probíhá velmi rychle. V některých případech můžete mít půjčku schválenou již během deseti minut.

Pokud nenavštívíte pobočku, budou vám peníze zaslány buď složenkou nebo převodem na bankovní účet. Peníze tak budou u vás maximálně do několika dnů.

Při první půjčce můžou ovšem klienti získat pouze menších obnos peněz. V případech, kdy klienti nemají dostatečnou bonitu mohou být totiž půjčky pro nebankovní společnosti rizikové. Nárok na vyšší půjčku mají až ti klienti, kteří půjčku splácí a prokázali se tak jako spolehlivý.

U půjček, které získáte snadno a někdy dokonce na ruku je ovšem problém v tom, kolik za ně zaplatíte. Nebankovní společnosti si za svoje služby účtují velmi vysoké poplatky, které vlastně pro klienta znamenají úroky. Úrokové sazby jsou potom v těchto případech ve výši desítek procent.